Fitter worden? Dan is bootcamp Breda wat voor jou!

Wil jij het nieuwe jaar graag goed beginnen? En wil je graag wat fitter het nieuwe jaar ingaan? Alleen ben je naar iets anders op zoek dan standaard fitness? Dan kun je kiezen voor bootcamp Breda. Deze wordt aangeboden door GM Sports. Tijdens een bootcamp komen er vele verschillende facetten van sport ter sprake. Zo wordt er gewerkt aan je conditie maar bijvoorbeeld ook aan je kracht. Je pakt in principe dus je gehele lichaam mee als je een bootcamp volgt. Daarnaast is een bootcamp door veel verschillende soorten mensen te volgen. Daarmee wordt bedoeld dat een bootcamp geschikt is voor zowel mensen die ervaren zijn met sporten als voor mensen die minder ervaring hebben met het sporten. Een ander groot voordeel van een bootcamp is dat het buiten is. Naast dat je dus heerlijk aan het bewegen bent kun je ook genieten van de frisse lucht. 

Hoe ziet een bootcamp eruit?

Zoals in de bovenstaande alinea al beschreven staat ligt de focus bij een bootcamp op vele verschillende aspecten van de sport. Bij bootcamp Breda wordt er gewerkt aan je conditie door een stuk te gaan hardlopen. Maar naast het hardlopen worden er bijvoorbeeld ook Hoge intesieve intervaltrainingen (HIIT) uitgevoerd. Tijdens een hoge intensieve intervaltraining ligt de focus op zowel kracht als op conditie. Tijdens zo een training worden verschillende krachtoefeningen snel achter elkaar uitgevoerd. Zo pak je dus het stuk kracht en het stuk conditie mee. Wanneer er specifiek gericht wordt op kracht zal dit natuurlijk gewoon gedaan worden door verschillende krachtoefeningen uit te voeren.Dit zal echter niet gedaan worden met gewichten zoals in de sportschool maar met attributen die je buiten vindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speelrek of een blok hout waar je bepaalde oefeningen mee kan doen. Dit zorgt er ook voor dat een bootcamp een beetje afwisselend en avontuurlijk is.

Andere sporten bij GM Sports

Bij GM Sports is het ook mogelijk om andere sporten te doen dan alleen bootcamp Breda. Mocht je bijvoorbeeld een keer klaar zijn met de bootcamp is het ook mogelijk om te gaan fitnessen samen met een personal coach. Zo’n coach gaat jou helpen bij welke oefeningen je moet doen en hoe je deze oefeningen op de juiste manier moet uitvoeren. Wil je nou meer weten over GM Sports? Of wil je meer weten over bootcamp Breda? Bekijk dan zeker even de website van GM Sports. 

Misschien vindt u dit ook leuk:

Reacties

Laat een Reageren

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>