Geen energie

We leven in deze moderne maatschappij waar zoveel eisen worden gesteld. Alles gaat in een snel tempo, de media, de drukte op de weg, mensen die op je bumper zitten, de verwachtingen van iedereen, je gezin die alle aandacht nodig heeft en daarnaast ook je werk. De sociale uitjes wat mensen van je verwachten, dat is nogal wat. We lopen te rennen en hebben het maar druk druk en nog eens druk. Rustmomenten zijn er niet want in de korte nachten verwerk je de bezigheden van de dag, wat er nog te doen staat, de dingen die niet goed zijn gegaan en de zorgen voor morgen. Ge hebt geen energie om nog te sporten of een gezonde wandeling te maken. Tussendoor loop je ook nog wat te snaaien want de tijd en de rust om een gezonde maaltijd te verzorgen en met alle rust te eten, die tijd is er niet. Daarom kan je een tekort hebben aan voedingsstoffen. Ben je op zoek naar advies? dan ben je bij RG Voeding- en Vitamineadvies bij het juiste adres.

Voeding en vitamine

De meeste mensen die weinig fut of energie hebben die krijgen via hun dagelijkse maaltijden een tekort aan voedingsstoffen binnen. Je zit in een visuele cirkel en dat is vaak het gevaar, je hebt geen energie om dit probleem aan te pakken. Je denkt al snel aan sport en bij de gedachte wordt je al moe. Dan is het een goed idee om een voedingscoach in de hand te nemen. De voedingscoach onderzoekt samen met jou je  voedingspatroon door aan de hand van je klachten zoals chronische hoofdpijn, overmatige stress of een hoge bloeddruk. Al deze klachten zijn te verminderen of te verhelpen door een gebalanceerd voedingspatroon. De voedingscoach zal je advies op maat geven. Dat kan inhouden dat je voldoende hebt aan een juiste voedingspatroon maar het kan ook nodig zijn om vitaminesupplementen te moeten innemen. 

Darmen

De werking van de darmen, die door de combinatie van de  bacteriën veroorzaakt worden, zijn de oorzaak dat je geen energie hebt. De bacteriën en de combinatie hiervan zijn verantwoordelijk voor de opname van de voedingsstoffen, ofwel de spijsvertering. Het kan dus zijn dat de combinatie van je microbioom niet goed is waardoor je een slechte stoelgang hebt. Door middel van juiste voeding en eventueel aangevuld met extra vitaminesupplementen is het mogelijk om je microbioom weer in balans te brengen. Wil jij meer informatie?

Misschien vindt u dit ook leuk:

Reacties

Laat een Reageren

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>