Kraamzorg Dordrecht

Ben je in verwachting van een baby? Is dit de eerste keer of ben je al eerder bevallen van een kindje? Van harte gefeliciteerd. Je zal het wel druk hebben met allemaal leuke dingetjes. De kinderkamer en alle benodigdheden die je voor je bevalling en na de tijd nodig hebt. Van een babybedje tot de slabbertjes en alles wat er tussen zit. De voorbereiding is al een feest. Wat is het heerlijk om straks je kleintje om je heen te hebben en te verzorgen.  Hoe dan ook, een kraamhulp mag natuurlijk niet ontbreken. dan ben je vast op zoek naar een kraamhulp zodat je alles goed geregeld hebt voor de periode direct na je bevalling. Woon je in Dordrecht of in de omgeving hiervan, dan kan je heel goed terecht bij De Eerste Week B.V., de kraamzorg Dordrecht. Deze biedt kraamzorg van hoge kwaliteit. Zij hebben een uitstekende reputatie en hechten veel waarde aan hoge kwaliteit. Zo zijn ze in het bezit van het HKZ-certificaat en zijn ze lid van de branchevereniging voor kraamzorg, namelijk Bo Geboortezorg. Aan de hand van een kwaliteitsmanagementsysteem wordt de kwaliteit van kraamzorg Dordrecht ten allen tijde gemonitord. Je kindje en natuurlijk jezelf zijn dus in uitstekende handen en zullen goed verzorgd worden.

Wat houd het in?

Van tevoren heb je een gesprek waar alles in wordt besproken. Kraamzorg Dordrecht werkt nauw samen met de verloskundige en er wordt voor gezorgd dat je hulp krijgt zodra je bevallen bent. 

De kraamverzorgster is er in het bijzonder voor de zorg van moeder en kind. Daarnaast neemt de kraamverzorgster op de zorg voor de andere gezinsleden en neemt ze de dagelijkse taken en huishouding op zich. Zo kan jij samen met je gezin optimaal genieten in de kraamtijd.

Het kraambureau garanderen dat je zoveel mogelijk één kraamverzorgster in huis krijgt tijdens je hele kraamperiode. Daardoor heb je meer rust en vertrouwen dan wanneer je met meerdere kraamverzorgsters te maken krijgt. Er is tenslotte al een grote verandering met een baby. Het kan voorkomen dat het niet altijd lukt en mocht er een wisseling van de wacht zijn dan zal je er weinig van merken. Ze hebben een klein team die elkaar erg goed kent.

Het bureau is 24 uur per dag bereikbaar en zeven dagen in de week. Wij werken niet met bandjes en keuzemenu’s. Heb je vragen, neem dan contact op.

Misschien vindt u dit ook leuk:

Reacties

Laat een Reageren

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>