Een 3D beeld van je zwangere buik

3D beeld zwangere buik

Als je zwanger bent dan is dit een speciale periode in je leven. De gehele periode van het moment dat je erachter komt dat je zwanger bent totdat je het kindje op de echo ziet en het hartje voelt kloppen tot het voelen van schopjes in je buik. Al deze momenten blijf je je voor altijd herinneren en daarom is het leuk om een 3D beeld zwangere buik te laten maken. Een beeldje van je zwangere buik zal je gehele leven je aan deze memorabele periode van je leven herinneren. Je kan het beeldje maken met of zonder armen en zelf het formaat en materiaal uitkiezen.

Een beeldje van je zwangere buik

Iedere zwangerschap en lichaam is uniek en dit geldt tevens voor je zwangere buik. Als je kiest voor een beeldje van je zwangere buik een tastbare herinnering aan deze geweldige periode. Je kan kiezen voor verschillend materiaal zoals metaal, brons of koper. Op deze manier heb je een tijdloos aandenken aan je zwangerschap. Een 3D beeldje kan je naar je eigen wensen laten maken en het beste moment is vanaf de 33ste zwangerschapsweek. Op dat moment groeit je buik namelijk het meeste. Er wordt een 3D scan gemaakt voor het beeldje en je kiest het formaat uit, de materialen en de kleuren. Ook kan je aangeven of je tijdens de scan in een bepaalde positie wilt staan en met of zonder kleding aan.

Waar kan je een 3D scan voor een beeldje van je zwangerschapsbuik laten maken

Er zijn verschillende locaties waar je deze scans en beeldjes kan laten maken. Je kan rondvragen bij vriendinnen of familie, misschien hebben ze het zelf wel laten maken. Anders dan kan je eens rondzoeken op het internet welke locaties er bij je in de buurt het maken van een beeldje van je zwangere buik aanbieden. Zodra je er een gevonden hebt dan kan je altijd een belletje plegen om meer informatie in te winnen.

Misschien vindt u dit ook leuk:

Reacties

Laat een Reageren

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>