Is een personal trainer in Roosendaal iets voor jou?

personal trainer Roosendaal

Zou jij graag wat kilootjes afvallen en wil je daar begeleiding bij? Als je in het westen van Brabant woont dan kun je daarvoor een personal trainer in Roosendaal inhuren. Deze gaat jou één op één begeleiden bij het bereiken van je sportieve doelen, en je bij elke oefening uitleggen hoe je die doet. Een personal trainer in Roosendaal is er tijdens jouw training alleen voor jou. Dat wil zeggen dat hij enkel bezig is met jou, en niet tegelijkertijd andere mensen traint. De training kan dan ook plaatsvinden waar je maar wilt. In het park bijvoorbeeld, of in een mooi bos bij jou in de buurt. De trainer kan bovendien ook gewoon bij je thuis komen als je dat een prettig idee vindt.

Personal trainer in Roosendaal voor spieropbouw

De meeste mensen die een personal trainer in Roosendaal inschakelen doen dit omdat ze graag willen afvallen en daarna fit blijven. Je kunt echter ook hulp inschakelen als je juist wilt aankomen in spiermassa. Als je van jezelf niet zo breed bent (als man zijnde) dan is het handig om als net start met krachttraining iemand te hebben die precies weet hoe je dat aanpakt, oftewel een personal trainer in Roosendaal. Deze kijkt naar jouw lichaamsbouw en maakt een plan op maat met betrekking tot sport en beweging. Veel trainers nemen in dat plan ook de voeding mee. De juiste combinatie van sport en voeding is namelijk ontzettend belangrijk om op een gezonde wijze af te vallen en fit te worden/blijven.

Met meer spiermassa val je sneller af

Veel vrouwen doen liever niet aan krachttraining omdat ze denken dat ze daardoor heel erg gespierd worden. Dit is echter niet helemaal waar. Ze hebben er (doorgaans) de bouw niet voor, en bovendien: Hoe meer spiermassa je hebt, hoe makkelijker je afvalt. Krachttraining is dus zeker ook voor vrouwen heel erg belangrijk. Jouw personal trainer weet precies welke oefeningen bij jou passen en hoe jij je sportieve doelen bereikt.  

Misschien vindt u dit ook leuk:

Reacties

Laat een Reageren

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>