Kraamzorg tijdens je zwangerschap

Kraamzorg Rotterdam

Op het moment dat je zwanger bent dan wil je natuurlijk de best mogelijke kraamzorg Rotterdam ontvangen. Tijdens je zwangerschap beleef je een bijzondere en speciale periode in je leven. Gedurende deze tijd bereid je jezelf alvast voor op de geboorte van je kindje en de tijd die hierna komt. Een belangrijk onderdeel van de tijd dat je zwanger bent en hierna is de kraamzorg en de verloskundige die je bijstaat.

De kraamverzorgster tijdens je zwangerschap

Het is altijd prettig om een vaste kraamverzorgster tijdens je zwangerschap te hebben. Je bent hierdoor verzekerd dat diegene op de hoogte is van al je wensen en behoeften. Daarnaast kan je vierentwintig uur per dag bij je verloskundige of kraamverzorgster terecht met al je vragen of als je hulp nodig hebt. De kraamverzorgster en verloskundige werken nauw met elkaar samen en zijn allebei op de hoogte van alles wat er zich afspeelt in je leven. De intake zal door een verloskundige worden gedaan waarna je een kraamverzorgster krijgt toegewezen. De zorgverzekering vergoed de kraamzorg en verloskundige. De meeste kraamverzorgster zijn ook HKZ en borstvoeding gecertificeerd. Het is belangrijk dat je jezelf geen nummer voelt en dat een kraamverzorgster en verloskundige je kwaliteit, openheid en service leveren. Daarnaast is een vast aanspreekpunt tijdens je zwangerschap altijd prettig. Door een goede samenwerking met elkaar ben je ervan verzekerd dat dit mogelijk is.

Een goede kraamverzorgster

Een goede kraamverzorgster heeft een professionele opleiding gevolgd en heeft veel passie voor het vak. Ieder kraambureau werkt met een andere aanpak, daarom is het belangrijk dat je er een uitkiest waar je een klik mee hebt. Ze staan je namelijk de gehele kraamperiode bij. Een kraamverzorgster zorgt voor de moeder en de baby, maar tevens nemen ze de zorg op zich voor de andere gezinsleden en de dagelijkse huishouding. Op deze manier kan je met je gezin geheel genieten van je kraamtijd.

Misschien vindt u dit ook leuk:

Reacties

Laat een Reageren

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>