Zwangerschapsmassage Rotterdam

Ben je in verwachting van een baby? Hartelijk gefeliciteerd want dat is natuurlijk ontzettend leuk. De hele voorbereiding van je kindje is leuk om mee bezig te zijn, de kinderkamer en alle spulletjes wat je moet gaan aanschaffen. Als het je eerste is dan gaat er een hele wereld voor je open. Je krijgt ook allerlei familie en vrienden die zich erop verheugen en dan krijg je altijd vele adviezen te horen en ook nog spulletjes die je als cadeau al krijgt of misschien wel spulletjes te leen. Ontzettend leuk allemaal om mee bezig te zijn en alle verhalen van alle moeders aan te horen. Maar vergeet daarbij jezelf niet. Een zwangerschapsmassage Rotterdam is een mooie manier van ontspannen tijdens je zwangerschap. Het belangrijkste is dat je goed voor jezelf zorgt en daarbij natuurlijk je ongeboren kindje. 

Woon je in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Je kunt er ook een dagje Rotterdam van maken bijvoorbeeld dat je het combineert met een paar leuke baby winkels.

Wordt je oma of tante of heb je een vriendin die zwanger is, dan kan je haar in de watten leggen door haar een zwangerschapsmassage Rotterdam te geven. 

Wat houd het in?

Een zwangerschapsmassage is een fijne manier om te ontspannen tijdens je zwangerschap. Je lichaam verandert continu tijdens je zwangerschap en hier kunnen ook wat pijntjes en kwaaltjes optreden. Je lichaam heeft natuurlijk behoorlijk wat te stellen tijdens de zwangerschap. Waar veel vrouwen last van hebben zijn de opgezette benen. De benen houden dan vocht vast. Beatrice Wouters is gespecialiseerd zwangerschapsmasseur en ze kan je bij deze ongemakken helpen. Een zwangerschapsmassage weet namelijk precies waar ze tijdens de massage rekening mee moet houden. Zo wordt niet alleen de buik vermeden tijdens de zwangerschapsmassage Rotterdam maar wordt er ook rekening gehouden met de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. 

Daarnaast wordt je mentale gezondheid verhoogd omdat op deze manier bijvoorbeeld stresshormonen minder worden aangemaakt na een massage. Dit zorgt er voor dat je beter kan slapen.

Zo kan je op een veilige en verantwoorde manier heerlijk genieten van je massage.

Rugklachten is ook een kwaal waar de meeste vrouwen last van krijgen. Je moet natuurlijk zeker op het laatst aardig wat gewicht dragen. Een heerlijke rugmassage kan je daarbij helpen en je spieren versoepelen. 

Wil je meer informatie over zwangerschapsmassage Rotterdam, dan kan je kijken op mijn website.

Misschien vindt u dit ook leuk:

Reacties

Laat een Reageren

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>